Etelä-Karjalan pelastuslaitos

   

 Etelä-Karjalan pelastuslaitos Facebook

Etelä-Karjalan pelastuslaitos Twitter

Etelä-Karjalan pelastuslaitos Instagram

 

 

 

NOUHÄTÄ 2021 -kampanja

Monet onnettomuudet voi itse estää, jos huomaa vaaranpaikat ja tietää miten voi parantaa turvallisuutta. Entä osaatko toimia ja auttaa, jos onnettomuus sittenkin sattuu?

NouHätä!-kampanja on yläluokkien valtakunnallinen pelastustaitokampanja. Kampanja lisää nuorten valmiuksia ennakoida ja estää vaaratilanteita. Kampanjassa nuori oppii taitoja toimia onnettomuustilanteissa oikein. NouHätä!-kampanja tavoittaa vuosittain n. 40 000 nuorta ympäri Suomen.

Turvallisuusopetusta varten on sähköinen oppimateriaali, jonka opettaja saa käyttöönsä oppimateriaalipankista. Koulu voi toteuttaa opetuksen itse tai pyytää apua pelastuslaitokselta.

https://nouhata.fi/kampanja/

   

KORONAVIRUSTILANTEESTA JOHTUEN EMME OTA VASTAAN ULKOPUOLISIA VIERAILIJOITA PALOASEMILLE. 

Mikäli toimitat meille asiakirjoja, voit jättää ne asemien postilaatikoihin.

Voit asioida kanssamme puhelimitse ja sähköpostilla, yhteystiedot löydät täältä:

https://www.ekpelastuslaitos.fi/Ota-yhteytta

Neuvontapuhelimen ja -sähköpostin kautta saat ohjeita, neuvoja ja opastusta paloturvalliseen rakentamiseen, pelastussuunnitelmien laadintaan ja muihin onnettomuuksien ehkäisyyn liittyvissä kysymyksissä.

Neuvontapuhelin on avoinna ma-to klo 08-16 ja pe klo 08-14 numerossa 05 616 7020.

Neuvontasähköpostin osoite on neuvonta@ekpelastuslaitos.fi. Neuvontasähköpostiin otamme vastaan pelastusviranomaiselle toimitettavia sähköisiä asiakirjoja. Paperisia asiakirjoja voit palauttaa myös paloasemien ulkopuolella oleviin postilaatikoihin.


EKPELASTUSLAITOS.FI VERKKOSIVUJEN SAAVUTETTAVUUS

Etelä-Karjalan pelastuslaitos on uudistamassa verkkosivujaan osana kansallista Pelastustoimen verkkosivu-uudistusta. Uudella sivustolla tullaan myös mahdollisimman hyvin totetuttamaan lain asettamat vaatimukset digitaalisten palvelujen saavutettavuudesta (laki digitaalisten palvelujen saavutettavuudesta 306/2019). Kansallinen verkkosivu-uudistus on viivästynyt Etelä-Karjalan pelastuslaitoksesta johtumattomista syistä. Pyrimme saamaan verkkosivumme saavutettavuusselosteen päivämäärästä poiketen julkaisukelpoiseksi 30.4.2021 mennessä.

Löydät tämän sivuston saavutettavuusselosteen täältä.