Etelä-Karjalan pelastuslaitos

Saavutettavuusseloste

Tämä on Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen verkkosivujen saavutettavuusseloste.
Tämä saavutettavuusseloste koskee sivustoa ekpelastuslaitos.fi ja on laadittu 11.09.2020.

 

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Verkkosivusto ekpelastuslaitos.fi ei ole kaikilta osin vaatimusten mukainen. Nykyiset verkkosivut vastaavat osittain WCAG:ssä esitettyjen A & AA-vaatimusten tasoja, mutta sivustolla on useita saavutettavuuspuutteita.

 

Syy saavutettavuuden noudattamatta jättämiselle: Kohtuuton rasite

Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen nykyiset verkkosivut on otettu käyttöön 2011. Olemme uudistamassa koko verkkosivustoamme osana kansallisen Pelastustoimen yhteistä verkkosivuudistusta ja uudet verkkosivumme pyritään julkaisemaan vuonna 2021. Uusi sivusto tullaan toteuttamaan niin, että vaaditut saavutettavuusvaatimukset täyttyvät mahdollisimman kattavasti. Meille on tärkeää, että mahdollisimman moni käyttäjä pystyy käyttämään verkkosivujamme ja että ekpelastuslaitos.fi verkkosivusto täyttää saavutettavuuden vaatimukset digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain mukaisesti.

Saavutettavuuspalaute


Voit antaa meille palautetta saavutettavuuteen liittyen ja teemme parhaamme korjataksemme puutteen jo nykyisillä verkkosivuillamme. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen

ekpelastuslaitos@ekpelastuslaitos.fi 

Jos et jostain syystä saa meiltä vastausta, lähetä sähköpostisi osoitteeseen

saavutettavuus@lappeenranta.fi 

Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi 
saavutettavuus@avi.fi 
puhelinnumero vaihde 0295 016 000