Etelä-Karjalan pelastuslaitos

Etusivu » Tietomallit rakennusten turvallisuuden varmistamisessa loppuseminaariin torstaina 13.12.2018
Ajankohtaista

Tietomallit rakennusten turvallisuuden varmistamisessa loppuseminaariin torstaina 13.12.2018

(19.11.2018)

Tervetuloa KIRA-digi kokeiluhankkeen Tietomallit rakennusten turvallisuuden varmistamisessa loppuseminaariin torstaina 13.12.2018.

Kokeiluhanke aloitettiin keväällä 2018 ja sen on määrä loppua joulukuun lopussa. Hankkeeseen osallistuivat Saimaan ammattikorkeakoulu, Etelä-Karjalan pelastuslaitos ja Lappeenrannan kaupunki/Lappeenrannan toimitilat. Kokeiluhanke on osa hallituksen kärkihankkeisiin kuuluvaa KIRA-digi -hanketta. Keskeisenä tavoitteena kokeiluhankkeessa on ollut löytää uusia toimintatapoja suunnittelijoiden laatimien tietomallien hyödyntämiseen rakennusten turvallisuuden varmistamisessa erityisesti pelastustoimen näkökulmasta.

Hankkeen päätösseminaarissa tarkastellaan hankkeen tuloksia ja pohditaan, miten tietomalleja voidaan hyödyntää entistä enemmän rakennusten ja rakennetun ympäristön turvallisuuden varmistamisessa. Tilaisuus on avoin kaikille teemasta kiinnostuneille. Seminaarin viereisessä tilassa järjestetään oheisnäyttely, jossa on esillä muun muassa toimijoiden tämän hetkistä tekniikkaa.

Seminaari järjestetään luokkatiloissa 1542-1543 LUT-yliopiston päärakennuksessa, Skinnarilankatu 34, Lappeenranta.

Liitteenä on seminaarin kutsu, jossa on esitetty myös tilaisuuden alustava esityslista. Mikäli seminaariin liittyen tulee muutoksia, niin ne päivitetään tähän kalenterikutsuun. Voitte jakaa kutsua organisaatiossanne ja asiasta kiinnostuneille tahoille.

HUOM! Tilaisuuteen on ilmoittauduttava! Ilmoittakaa osallistumisestanne viimeistään maanantaihin 10.12.2018 kello 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jarno.rautiainen@saimia.fi.

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä. Ilmoittakaa ilmoittautumisen yhteydessä etäyhteyden tarpeestanne.

Ystävällisin terveisin

Jarno Rautiainen
Projekti-insinööri
Saimaan ammattikorkeakoulu
040 585 2080
jarno.rautiainen@saimia.fi